I dag lagade Åsa mat. Fläskfilégryta. Det var jättegott. Till hade vi linssallad med rödlök. Och Porcupine Ridge Syrah (2005) såklart.
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Syrah/Shiraz!!! Kul med uppdateringar. Jag glömde skriva att det var -97 jag praktiserade i Sthlm. Jag misstänker att Bistro Boheme har kvar sina prilliga möbler. Synd med pastan. Jag skulle inte klara mig utan en krämig Carbonara eller en gräddig, muskotdoftande All'Allfredo. Där har du vinäktenskap med utmärkta förutsättningar. Det som är lite skumt är att jag föredrar vitt vin i Carbonaran men rött till. Sno Åsas Tapas & Sherry-bok. Tapas och torr vitt sherry är SUPER!!! (det går oxå med cider) Dagens mat är Korvar (salsica) med linser och vita bönor. Vinet är Black Granite Shiraz. (Sydafrika) HADET///
3 kommentarer:
Syrah/Shiraz!!!
Kul med uppdateringar. Jag glömde skriva att det var -97 jag praktiserade i Sthlm. Jag misstänker att Bistro Boheme har kvar sina prilliga möbler. Synd med pastan. Jag skulle inte klara mig utan en krämig Carbonara eller en gräddig, muskotdoftande All'Allfredo. Där har du vinäktenskap med utmärkta förutsättningar. Det som är lite skumt är att jag föredrar vitt vin i Carbonaran men rött till.
Sno Åsas Tapas & Sherry-bok. Tapas och torr vitt sherry är SUPER!!! (det går oxå med cider)
Dagens mat är Korvar (salsica) med linser och vita bönor. Vinet är Black Granite Shiraz. (Sydafrika)
HADET///
Ibland äter jag faktiskt pasta! Allt annat är bara elakt förtal! :-D
Och Shiraz/Syrah är en favorit hemma hos oss...
Vitt vin i Carbonaran, det kanske jag borde prova. Då kanske till och med Åsa hade ätit pastan... =)
Har du några bra förslag på vita?
Black Granite gillar vi, den är god.
Ska kolla in Åsas bok, så fort det blir en stund över i badrumsplaneringen.
Skicka en kommentar