Champagnen var lite för söt för ostronen. Pol Roger är nog bättre till jordgubbar... Moëten som vi drack till krabban för någon vecka sedan hade nog varit bättre till ostronen.
lördag, mars 06, 2010
Efter frukost satte jag och Dolly oss i bilen och åkte till Lomma Fiskbod. Vi köpte sex stycken franska ostron. Direkt från akvariet. =) Det resulterade i följande förrätt till middagen. Ostron med citron och champagne. Pol Roger Brut Réserve.
Champagnen var lite för söt för ostronen. Pol Roger är nog bättre till jordgubbar... Moëten som vi drack till krabban för någon vecka sedan hade nog varit bättre till ostronen.
Champagnen var lite för söt för ostronen. Pol Roger är nog bättre till jordgubbar... Moëten som vi drack till krabban för någon vecka sedan hade nog varit bättre till ostronen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar